Beha-familien puster ud og leder efter en ny hverdag

Familien Beha Erichsen sunder sig efter tre år mod fjerne kyster.
Det er langsomt ved at gå op for familien Beha Erichsen, at alle atter har fast grund under sejlerskoene.
Det er langsomt ved at gå op for familien Beha Erichsen, at alle atter har fast grund under sejlerskoene. Foto: Emil Hougaard/Scanpix

Nu skal familien Beha Erichsen lige vænne sig til at have fast grund fødderne efter tre års jordomsejling med det gode skib "Havanna".

Livet skal ganske simpelt finde en normalitet uden for TV 2-serien ”Kurs mod fjerne kyster" og den virak og popularitet den har medført.

Det siger Mikkel Beha Erichsen til Billed-Bladet efter sønnerne Emil og Theis og resten af besætningen om bord i sidste uge sejlede "Havana" hjem til København.

- Det er langsomt ved at gå op for os, hvor lang en rejse, Emil og Theis i virkeligheden har foretaget. Ikke fordi vi ikke vidste det, men vi går her og sunder os efter den lange tur, fortæller Mikkel Beha Erichsen til ugebladet.

Helt præcist, hvordan livet vil og skal forme sig er usikkert, men det er sikkert, at successen med ”Kurs mod fjerne kyster" har givet familien nye muligheder.


Der var tusindvis af tilskuere, da "Havana" sejlede ind til København. Hvert afsnit af "Kurs med fjerne kyster" blev i snit set af 750.000. Foto: Emil Hougaard/Scanpix

Beha parat til nye kyster

750.000 seere, "Kurs mod fjerne kyster" og eksponeringen i TV 2 har nemlig vendt underskud til millionoverskud i det holdingselskab, hvor Mikkel Beha Erichsen har placeret Havana-produktionerne.

Således er egenkapitalen i selskabet forøget fra 100.000 kroner i sommeren 2013 til 1,7 millioner kroner ifølge regnskabet for 2015.

Til den forvandling har Mikkel Beha Erichsen blandt andet sagt, at familien vil bruge pengene til noget spændende, og at hele beløbet låses fast på en konto, indtil de skal bruges på en ny ekspedition.

- Hverdagen er nu anderledes – og hvordan den skal være, er drengene i fuld gang med at finde ud af, siger Mikkel Beha Erichsen til Billed Bladet.

Interessen var enorm da familien Beha Erichsen fredag 15. juli vendte retur til Danmark efter tre år til havs på skibet "Havana". Deres rejse blev vist i TV 2-Programmet "Kurs mod fjerne kyster". Foto: Emil Hougaard/Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.