Mikkel Beha tjener millioner på tv-hit

Optur i familien Beha Erichsens økonomi skal gemmes til nye eventyr.
Tv-manden Mikkel Beha Ertichsen er født med vind i håret og saltvand i årene. Han er nemlig søn af forfatteren og langturssejleren Troels Kløvedal.
Tv-manden Mikkel Beha Ertichsen er født med vind i håret og saltvand i årene. Han er nemlig søn af forfatteren og langturssejleren Troels Kløvedal. Foto: TV2

Med 750.000 seere i ryggen har Mikkel Beha og familien fået god vind i sejlende på det gode skib Havana.

"Kurs mod fjerne kyster" og eksponeringen i TV 2 har nemlig vendt underskud til millionoverskud i det holdingselskab, hvor Mikkel Beha Erichsen har placeret Havana-produktionerne.

Det skriver Ekstra Bladet. Avisen noterer også, at egenkapitalen i selskabet er forøget fra 100.000 kroner i sommeren 2013 til 1,7 millioner kroner ifølge regnskabet for 2015.

Ud over tv-produktionerne, hvor man følger familiens rejser på verdenshavene på skibet Havana, tjener familien Beha Erichsen penge på bøger og foredragsvirksomhed.


I snit ser 750.000 seere familien Beha Erichsen i "Kurs mod fjerne kyster". Foto: Finn Hageman/ TV 2

- Jeg indrømmer, at interessen for os er overvældende og det er vi taknemmelige for, siger Mikkel Beha Erichsen til Ekstra Bladet. Men han anser ikke sig selv som rig. Familien har nemlig altid brugt flere penge på rejser, end de har haft råd til.

- Derfor er indtægterne nu velkomne, og de bliver fordelt ligeligt. Der skal hverken købes fladskærme eller andet for de penge. De skal bruges til noget spændende. Det hele låses fast på en konto, indtil de skal bruges på en ny ekspedition, siger Mikkel Beha Erichsen til Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.