'Bedrag'-babe nøgen på optagelse: Sindsygt grænseoverskridende

Stjerneskuddet Natalie Madueño fortæller om, hvordan det er at stå afklædt foran 40 mennesker på en filmoptagelse.
- Jeg vil ikke lave noget, der går over mine grænser, men det er sindsygt grænseoverskridende at stå afklædt foran 40 mennesker på et filmset - og ikke særligt behageligt, siger hun til BT.
- Jeg vil ikke lave noget, der går over mine grænser, men det er sindsygt grænseoverskridende at stå afklædt foran 40 mennesker på et filmset - og ikke særligt behageligt, siger hun til BT. Foto: Scanpix/arkiv

Hun har haft roller, hvor hun han optrådt uden tøj. Og lige nu er den 28-årige skuespiller Natalie Madueño biografaktuel i filmen "Swinger", der følger fem par i en swingerklub.

I et interview med BT smiler hun også selv ad, at hun så ofte er endt med at være nøgen på film.

- Jeg har selv tænkt tanken. At jeg har smidt tøjet i de ting, jeg har medvirket i, siger hun til BT.

Selv om hun forsøger at holde fast i, at det er rollen, hun spiller, og ikke privatmennesket Natalie, der smider tøjet, er hun meget opmærksom på sine grænser. Og det er en underlig situation at stå nøgen på en filmoptagelse.

- Jeg vil ikke lave noget, der går over mine grænser, men det er sindsygt grænseoverskridende at stå afklædt foran 40 mennesker på et filmset - og ikke særligt behageligt, siger hun til BT.

Natalie Madueño er lige nu et af de varmeste navne blandt danske skuespillere. Hver søndag er på skærmen som juristen Claudia i DR-serie 'Bedrag', og hun har netop modtaget Lauritzen-prisen som årets mest lovende kvindelige skuespiltalent.

Og hun bruger også sine evner til at leve sig ind de roller, hun spiller, til at håndtere sin blufærdighed under optagelserne.

- Det er fysisk mig, der har simuleret sex, og kysser eller græder, men det er altid set gennem en andens øjne. Samtidig er jeg fuldt bevidst om, at det er min krop, og det er derfor, jeg kan mærke min egen blufærdighed. Men det er karakteren, der tager tøjet af, fordi hun vil forføre ham, siger hun til BT.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.