Avisen.dk får ny chefredaktør

Lise Bondesen bliver ny chefredaktør på Avisen.dk og UgebrevetA4.
Lise Bondesen afløser Rasmus Emborg som chefredaktør på Avisen.dk og Ugebrevet A4.
Lise Bondesen afløser Rasmus Emborg som chefredaktør på Avisen.dk og Ugebrevet A4. Foto: Privat

Bestyrelsen for Avisen.dk Aps, som står bag Avisen.dk og Ugebrevet A4, har udnævnt Lise Bondesen som ny ansvarshavende redaktør og administrerende direktør for Avisen.dk Aps.

Hun efterfølger Rasmus Emborg, som tidligere på året skiftede til dagbladet Børsen.

Lise Bondesen skal udvikle Avisen.dk og Ugebrevet A4, der begge beskæftiger sig med arbejdsmarkedsstof, men med forskellige profiler.

- Lise har en stærk journalistisk profil og er en fantastisk inspirator. Hun vil kunne tale direkte til vores læsere og give vores medier en ny stærk stemme og relevans for alle, som interesserer sig for det danske arbejdsmarked, siger bestyrelsesformand Arne Grevsen.

Lise Bondesen har været på Avisen.dk siden november 2014 og har bl.a. været redaktør for sociale medier, nyhedsredaktør og konstitueret chefredaktør. Hun har en fortid på Politiken, Se og Hør og Ekstra Bladet.

En af Lise Bondesens første opgaver bliver at løfte Avisen.dk's synlighed på sociale medier.

- Vi skal styrke vores nærvær på sociale medier. Det er der, danskerne er, og der, vi skal møde dem, siger Lise Bondesen.

- Men vi skal mere end bare jage klik. Vi skal blive endnu bedre til at komme ud over rampen med det, vi er sat i verden for: At bringe vedkommende historier for og om lønmodtagerne og de mange, der står på kanten af arbejdsmarkedet eller føler sig truede i deres job, siger Lise Bondesen.

Begge medier skal udvikles i det digitale udtryk.

- Ugebrevet A4 har en kæmpe ressource indenfor datajournalistik om lønmodtagervilkår. Men her er viden ikke nok – vi skal også udvikle vores evne til at præsentere komplekst stof, så det bliver vedkommende og brugbart, siger Lise Bondesen.

Hun tiltræder 1. juni.

Den redaktionelle ledelse på de to medier tæller også ledende redaktionschef og udviklingschef Søren Lauridsen samt Henrik Bay, der er redaktionschef på Ugebrevet A4. Lise Bondesen går nu på jagt efter en ny redaktionschef til Avisen.dk.

Avisen.dk og Ugebrevet A4 er ejet af fagbevægelsens selskab A-Pressen og Freeway Holding, der også ejer bl.a. Dating.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.