Arsenal-manager er klar til at bruge penge

Arsenals manager Arsène Wenger er blevet kritiseret for ikke at købe nye spillere. Men han arbejder på sagen.
Arsenals Alexis Sanchez, til højre, kæmper om bolden med Liverpools Ragnar Klavan. De næste par uger vil vise, om Arsenal får spillere i dette transfervindue.
Arsenals Alexis Sanchez, til højre, kæmper om bolden med Liverpools Ragnar Klavan. De næste par uger vil vise, om Arsenal får spillere i dette transfervindue. Foto: Tim Ireland/AP

Utålmodige fans har kritiseret Premier League-klubben Arsenals manager Arsène Wenger for ikke at bringe nyt blod ind i Arsenals trup.

Nu forsikrer manageren, at han er klar til at bruge penge, hvis den rigtige spiller viser sig til den rigtige pris, inden transfervinduet lukker ved månedens udgang.

- Vi er ikke bange for at bruge penge, men det er ikke en kvalitet bare at købe for at købe. At købe gode spillere er en kvalitet, siger Arsène Wenger torsdag på klubbens pressemøde forud for weekendens kamp i Premier League.

- Vores klub er bygget på den filosofi. Vores transferpolitik har hjulpet os med at bygge klubben, siger franskmanden videre.

Arsenal brugte i omegnen af 30 millioner pund (mere end 257 millioner kroner) på Granit Xhaka fra Borussia Mönchengladbach, men de utålmodige fans vil have mere.

- Jeg ved godt, at vi ikke har gjort så meget som så mange andre, men vi er ude på markedet. Jeg har lavet rundt regnet 400 handler i min tid som manager, og jeg ved, at alle handler har en rytme, som man ikke er eneste part til at bestemme.

- Jeg vil ikke tale om enkelte spillere, men jeg vil gerne forsikre jer om, at vi ikke er bange for at bruge vores penge, og vi arbejder meget hårdt, siger Arsène Wenger.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.