Kendt tv-vært sviner Bendtner

Fodboldspiller Nicklas Bendtner får en digital mavepuster af tv-værten Piers Morgan på Twitter.
Desværre for Nicklas Bendtner og klubben Nottingham Forest blev det ikke til en sejr over Arsenal i Liga Cuppen tirsdag.
Desværre for Nicklas Bendtner og klubben Nottingham Forest blev det ikke til en sejr over Arsenal i Liga Cuppen tirsdag. Foto: Tony O'brien/Reuters

Vilde drukture, anholdelser og spirituskørsel.

Listen over fodboldspiller Nicklas Bendtners skandaler er lang, men trods det er den danske landsholdsstjerne kendt for at have en nærmest urokkelig selvtillid og tro på egne fodboldevner.

Men da Nicklas Bendtner tirsdag gik på grønsværen for sin nye klub Nottingham Forest, var den engelske tv-vært, og erklæret Arsenal-tilhænger, Piers Morgan ikke imponeret.

Derfor gik tv-værten, som blandt andet er kendt som en del af dommerstaben i det britiske talentshow "Britain's Got Talent", til tasterne og skrev en digital mavepuster til Nicklas Bendtner.

- Føler mig underligt nostalgisk, når jeg ser Bendtner igen. Havde han blot været en millionendedel så god, som han troede, han var, så havde han været en god angriber, skriver Piers Morgan på Twitter.

Nottingham Forest endte med at tabe tirsdagens kamp til Bendtners tidligere klub Arsenal 0-4 i den engelske Ligacup.

Nicklas Bendtner har ikke kommenteret på de hårde ord fra Piers Morgan.

Angriberen har de senere år haft en turbulent fodboldkarriere og blev i slutningen af april fyret fra sin kontrakt i Bundesliga-klubben Wolfsburg.

Efterfølgende gik Nicklas Bendtner uden klub, ind til han i begyndelsen af september skrev under på en toårig kontrakt med Championship-klubben Nottingham Forest.

Læs hele Piers Morgans tweet her: https://twitter.com/piersmorgan/status/778306146406924288

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.