Annette Heick revser politikere: I er nedrige

Politikernes mundhuggeri er alt andet end forbilledligt i forhold til vores børn, mener Annette Heick.
Annette Heick ser frem mod det kommende Folkemøde på Bornholm. Men hun har en bøn til landets politikere om, at de skal opføre sig pænt.
Annette Heick ser frem mod det kommende Folkemøde på Bornholm. Men hun har en bøn til landets politikere om, at de skal opføre sig pænt.
Foto: Scanpix/arkiv

Den 43-årige tv-værtinde og entertainer Annette Heick er træt af, at de danske politikere nedgør dem, de er uenige med. Meget træt.

Hun skriver i en klumme i BT, at det nærmest er blevet forudsigeligt og nedrigt.

Annette Heick opremser en række episoder, hvor blandt andre Zenia Stampe fra Det Radikale Venstre kaldte Socialdemokraterne for "hamrende usolidariske", mens Pernille Vermund fra Nye Borgelige kort efter kaldte Zenia Stampe for "spejlblank".

- Disse forudsigelige politiske nedrigheder får – tror jeg – de fleste til helt at holde op med at lytte eller gide læse, hvad der tweetes, skrives og siges. Og for vores børn og unge er det alt andet end forbilledligt. Tværtimod kan det trække lange skygger af mobning og give et billede af, at voksne gerne må kalde hinanden hvad som helst.

Hun mener, at det er spild af kræfter, at politikerne mundhugges på så lavt et niveau og efterlyser, at politikeren bruger kræfter på at fortælle, hvad deres egen holdning til tingene
er i stedet for at nedgøre andres mening.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.