Afsløret! Det lyver du om på din første date

… Og det samme gør du sikkert. Undersøgelser viser, at over halvdelen af alle folk, der er på date, lyver så vandet driver af dem.
Han lyver lidt, du lyver lidt. Det sker hele tiden, når folk går ud sammen og dater.
Han lyver lidt, du lyver lidt. Det sker hele tiden, når folk går ud sammen og dater. Scanpix

Han fortæller om sig selv. Du fortæller om dig selv. Det føles næsten som kærlighed ved første blik, men sandheden er, at I faktisk sidder og lyver for hinanden.

LÆS OGSÅ: Klø på: Morgensex er sundt

Der bliver fortalt mange små løgne under de første dates – men om hvad?

Jo, der bliver fortalt små løgne om ting, der kan stå i vejen for, at I to kan eller skal ses igen og om ting, der kan være lidt svære at forklare, viser en undersøgelse lavet af det engelsk event-firma Chilisauce, som har adspurgt flere end 8000 personer i England.

LÆS OGSÅ: Hrm hrm ... Rømmer du tit din hals? Det skal du passe på med

Der lyves om vægt og alder

Flertallet af de adspurgte kunne fortælle, at de fortalte løgne om især deres vægt og deres alder.

Tallene viste, at 37 procent af de kvindelig adspurgte løj om deres alder.

29 procent af mændene løj hellere end gerne om deres vægt og rigtig mange mænd løj også om deres gamle forhold og endda ægteskaber.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke, at dit ansigt afslører om dig

Så kvinder! Bare fordi han siger, at han aldrig har været gift, så stol ikke på ham, før du har baggrundstjekket ham … ej, du skal selvfølgelig som udgangspunkt tro på ham, du dater. Men lidt sund skepsis er måske på sin plads.

LÆS OGSÅ: Er det farligt at bide negle?

Vil du lige tjekke op på ham manden, der sidder overfor dig, så vent til du kommer hjem. For 37 procent af mændene synes, at du som person er en total fuser, hvis du tjekker din telefon for ofte … og husk så, hvis du kan lide ham, hvorfor så lyve om dit navn?

Ja, det er der nemlig også en god del kvinder, der faktisk gør. Og det kan da om noget skabe en del forviklinger på den lange bane, hvis det viser sig, at I godt kan li’ hinanden.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.