Det vidste du ikke, at dit ansigt afslører om dig

Dit ansigt kan fortælle pudsige ting om dit helbred – det kan sige, om du nemt blive syg, får angst eller er deprimeret. Se med her, hvad dit ansigt fortæller dig.
Har du et tyndt ansigt, ja så er du generelt mere rask end dem med et bredt ansigt.
Har du et tyndt ansigt, ja så er du generelt mere rask end dem med et bredt ansigt. Scanix

Du er mere end blot et smukt ansigt. Du har sikkert aldrig tænkt over det, men dit ansigt fortæller meget mere om dig, end du tror.  Din knoglestruktur, dit ansigtsfedt og hudfarve afslører personlige ting om dig.

LÆS OGSÅ: Her er maden, der udfører mirakler mod din stress

Ifølge Good Houskeeping har David Robson fra BBC lavet en større undersøgelse om emnet og kan pege på visse specifikke ting i dit ansigt, der afslører dig. Han har kigget på tidligere studier og om det siger en forsker:

- Tanken er, at vores biologi som vores gener og vores hormonniveau har indflydelse på vores vækst og det er de samme mekanismer, der former vores ansigt, siger Carmen Lefevre fra Northumbria Universitet i England, der forsker i emnet.

LÆS OGSÅ: Go' røv? Forskere finder mænds favorit-numse

Derfor kan man fortælle meget ud fra netop hovedformen. Og her er tre ting, du kan se ud fra din hovedform.

Din knoglestruktur

Carmen Lefevre fortæller, at folk med brede ansigter og store kindben, har tendens til at have et højt niveau af testosteron i kroppen og faktisk viser det sig, at de mennesker ofte er mere aggressive end andre personer.

Et studie viser også, at i en gruppe aber, så vil den med det bredeste ansigt ofte være den med den højeste rang i gruppen, og den tendens kan også overføres til mennesker.

LÆS OGSÅ: Hrm Hrm ... rømmer du dig? Det kan være farligt for dig

Dit ansigtsfedt

Har du tendens til at være lidt buttet i ansigtet eller have baby-fedt, så viser forskningen, at du har højere risiko for at være modtagelig for infektioner. Du vil også have mere svært ved at komme dig over sygdom end andre.

Har du et tyndt og slankt ansigt, ja så rammes du ikke nær så ofte af sygdom og når du gør, så har du også lettere ved at blive frisk igen.

Faktisk viser undersøgelserne, at fedtet i dit ansigt afslører mere om din kondi end en klassisk BMI gør og her er et tyndt ansigt det, der beviser en god form. Samtidig vil et tyndt ansigt fortælle, at du har mindre risiko for at udvikle depression og angst, da det går hånd i hånd med motion.

LÆS OGSÅ: Kvinden bag Bonderøven: Det har sin pris

Din hudkulør

Både forskeren Carmen Lefevre og forsker Benedict Jones fra Glasgow Universitet i Skotland er stærkt enige om, at kuløren på huden spiller en stor rolle, når det kommer til at afsløre ting om folks livsstil.

Folk med en gylden eller halvgul hudtone har tendens til at være sunde. Farven kommer fra pigmenter, der er et resultat af sund mad som orange og rød frugt og grøntsager, der booster immunsystemet.

Et pink og friskt ansigt er et tegn på, at personen lever en aktiv tilværelse med en god cirkulation. For visse kvinder kan farven også være et tegn på fertilitet og det kan være en af grundene til, vurderer forskerne, at kvinder synes at være mere attraktive under ægløsning.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.