70 MC'ere hjælper 10-årige Nicklas: "Vi er ikke et tæskehold"

Initiativet "MC mod mobning", er blevet landsskendt for at sætte fokus på den udbredte mobning blandt børn i Danmark.
- Det er vigtigt for os, at vi giver drengen en god oplevelse, og samtidig viser ham, at der er voksne, som klart tager afstand fra mobningen, og som hører, hvad han siger, siger Sussanne Friis Ellersen.
- Det er vigtigt for os, at vi giver drengen en god oplevelse, og samtidig viser ham, at der er voksne, som klart tager afstand fra mobningen, og som hører, hvad han siger, siger Sussanne Friis Ellersen. Foto: "MC mod mobning"s infoside på facdebook

"Vi er ikke et tæskehold, og vi vil gerne snakke med alle," sådan siger Susanne Friis Ellersen med et glimt i øjet til Lokalavisen.dk

Til gengæld er Sussanne Friis Ellersen og hendes biker-venners budskab ganske slagkraftigt. Sammen har de startet initiativet "MC mod mobning", der - som navnet afslører - handler om at sætte fokus på den udbredte mobning blandt børn i Danmark.

Motorcykelvennerne samledes her til morgen foran hovedbanegården i København for at sætte fokus på problemet i TV2's "Go' morgen Danmark."

10-årig fik sit livs køretur

Men gruppen går også mere konkret til værks. I går, lørdag, troppede biker-vennerne nemlig op i Egedal ved Ølstykke på Sjælland for at give 10-årige Nicklas, som har været plaget af mobning, sit livs motorcykeltur gennem kvarteret.

- Det er vigtigt for os, at vi giver drengen en god oplevelse, og samtidig viser ham, at der er voksne, som klart tager afstand fra mobningen, og som hører, hvad han siger. Det er nemlig ikke altid det børn, der bliver mobbet, oplever i deres daglige omgang med voksne i skolen, sagde Sussanne Friis Ellersen inden køreturen til Lokalavisen.dk.

Gårsdagens køretur fik landsdækkende opmærksomhed, da TV2 kiggede forbi med et kamera. Men medlemmer fra "MC mod mobning" har også tidligere haft Nicklas med på køretur. Og det varmer drengens mors hjerte.

- Jeg er simpelhen målløs over det, de gør, og så meget de også gør. Min søn var ikke til at skyde igennem efter turene, fortæller moren til Nicklas til lokalavisen.dk.

Startede med en dreng fra Nakskov

MC mod mobning" opstod efter en af MC'erne tilbage i december 2014 så et tv klip på TV ØST med en dreng fra Nakskov, som blev mobbet, fortæller Sussanne Friis Ellersen.

Se det rørende indslag her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.