Thank You For The Music

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Nu hvor jeg kan titulere mig ex-kulturnoteskribent vil jeg lige nuancere et par ting. Min sidste blog blev af de flittige kommentatorer læst, som om jeg fandt mit hverv ”plagsomt” og en anden læser, hvis kommentar jeg ved et uheld kom til at slette (stort undskyld!), nåede frem til, at ledelsen på Avisen.dk ”havde et problem”. Billedet var altså måske malet med en rigeligt mørk palet, siden folk sad tilbage med ovennævnte indtryk og selv webredaktøren måtte træde til og forsvare bladet, og gøre opmærksom på at Charlton Hestons baghave altså kun var ét enkelt kort i den store nyhedskabale. Det ved jeg naturligvis godt, og det ved kærlige kværulanter som Erik Willumsgaard sikkert også endnu bedre end mig et eller andet sted. Og for at forsvare Avisen.dk’s dispositioner yderligere vil jeg også for en god ordens skyld pointere, at de timer, der bruges af mig på at opstøve nyt om Lindsay Lohans blindtarm, ikke tages fra de timer, der er tildelt besøg på flygtningelejre og andet gefundenes Cavling-fressen. Det er ikke et nulsumsspil: Hvis verden ved et lykketræf skulle miste glæden ved at høre om, hvem Justin Timberlake kurtiserer p.t., så vil det næppe resultere i, at jeg blev sendt i sandhedens tjeneste ud i felten med en mikrofon; jeg ville sikkert bare blive fyret. Inden det nåede så vidt, valgte jeg selv at trække stikket, da en ny jobudfordring venter forude. Sladdertrædemøllen må fortsætte uden mig. Jeg har fået ny indsigt i manchetskrivning og den slags, som har været enormt givtig, og en endnu større om end mere tvivlsom indsigt i, hvodan kändisser har fejret deres jul.

Jeg tror ikke, jeg kommer til at savne hverken Britneys byture eller Lindsays blindtarm. Men gad vide, om jeg ikke sender stjålne, nostalgiske blikke forbi Avisen.dk inden længe og tjekker ud, hvordan min efterfølger klarer jobbet. Gad vide om han også ville have skrevet den om Russel Crowe, der gik mad-amok i et fly.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.