Nyheder hele tiden

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Her på Nyhedsavisen har vi (endnu) ingen helikopter eller speedbåd, men må nøjes med cykler og havnebus. Derfor er jeg lidt misundelig på TV 2 s nye kanal, News, som jeg netop har fulgt dække et skibssammenstød med deres lækre helikopter model Eurocopter 120. Kanalens speedbåd har de dog ikke haft gang i, så vidt jeg har kunnet se i dag, hvor jeg har været på arbejde, og kanalen har kørt ved siden af mig konstant.

Der har været en del kritik af TV 2 News, men jeg synes, konceptet er fedt (jeg er dog nok lidt farvet, da min kæreste arbejder på kanalen :-)).

Men hold kæft, det holder at kunne have Rasmus Tantholdt igennem flere gange på en time, mens han dækker Per Stigs rundtur i Bagdad. Og så gå videre til korrespondenten i Rom for at høre om kunsttyverier.

Jo, kanalen har for mange gentagelser, og der vil sikkert også gå inflation i begrebet "breaking news" engang imellem. Men det er supersejt, at vi endelig har en nyhedskanal, som kan dække verdens brændpunkter live - lige når de sker og med danske vinkler.

Min eneste bekymring er for Steffen Jensen, som snart må arbejde 25 timer i døgnet. Manden er konstant igennem fra Mellemøsten, laver fede indslag - og har oven i købet tid til at skrive en virkelig god blog (tjek den her: http://blog.tv2.dk/steffen.jensentv2). Holder han aldrig fri...?

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.