Mine nytårsforsæt

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

(Bragt som Den gale pen lørdag den 6. januar) 

Det dér med nytårsforsæt, det har egentligt aldrig været mig. Når nu januar i forvejen er så deprimerende en måned fuld af kulde og mørke (men uden decembers hyggelige julespænding eller februars varslen om forårets komme), hvorfor skal man så gøre det endnu værre ved at fjerne alle de ting i ens hverdag, som gør livet lidt mere rart?

Så da min kæreste 1. januar gik i gang med at fortælle mig om sine nytårsforsætter, var jeg ikke synderligt begejstret. Når folk begynder at tale om sådan noget, ligger der som regel en forventning om, at man også selv skal hoppe med på vognen.

Men jeg har altid lært, at man skal prøve ting mindst én gang, før man afskriver dem (et princip der blandt andet har fået mig til at se Big Brother og Temptation Island). Så jeg besluttede mig for i det mindste at forsøge at finde på nogle gode forsætter. Men midt i al min grublen fik jeg pludselig en åbenbaring. Der er jo ingen, der har sagt, at nytårsforsætter skal være hårde. De handler vel først om fremmest om at forbedre ens liv - på den ene eller den anden måde.

Så hermed en liste over mine nytårsforsætter. I skal være mere end velkomne til at holde mig op på dem.

I det nye år vil jeg mindst én gang om måneden gøre noget aktivt for at pleje mig selv, for eksempel i form af massage, manicure eller frisørbesøg. Jeg vil tage mig tid til at være sammen med venner og drikke cocktails, spise brunch eller gå i biografen. Jeg vil købe alle de bøger, jeg har lyst til, selvom jeg i forvejen har over 20 liggende derhjemme, som endnu ikke er læst. Jeg vil tage taxaer i stedet for at stå i kulden og vente på overfyldte busser.

Men først og fremmest vil jeg få overblik over min økonomi, så jeg kan få råd til alt det andet.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.