Hundesex i Hellerup

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Nej, nedenstående kommer ikke til at handle om bizarre seksuelle vaner, der implicerer sex mellem to- og firbenede væsner. Det handler om reel hundesex, for det er angiveligt, hvad der foregår i mine forældres have i Hellerup for tiden.

Mine forældre er (for det meste) lykkelige indehaver af en vovse i hesteklassen, en Newfoundlænder. En stor sort bamsehund, med hang til at se ud som om den har en IQ under gennemsnittet og i øvrigt ikke kan gøre for det. Victor hedder han og er 11 år gammel. Eller 77 hvis man omregner det til menneskeår. Og gør man det, så må det selv i en hundeverden være kriminelle forhold, der udspiller sig i haven i Hellerup.

Planen er, at Victor på sine gamle dage skal være far, og hunden, der skal hjælpe ham, er en lige så langhåret brun-gul Leonberger-tæve på to år. To år! Svarende til 14 år. Altså en aldersdifference på 63 år. Gad vide hvad den bette ungmø tænker, når hun pludselig er havnet i dette arrangerede pædofile ægteskab, fordi mine forældre og et par af deres venner, synes det kunne være enormt hyggeligt, hvis deres hunde fik hvalpe sammen.

Lykkes det, vil det ikke være første gang Victor får en plet på sin straffeattest. To gange er han blevet anklaget for at have voldtaget en tilfældigt forbipasserende tæve. Den ene gang frafaldt sigtelsen dog hurtigt, fordi det var for usandsynligt, at akten nogensinde havde fundet sted. Hunden, Victor skulle have kastet sine seksuelle lyster over, var mindre end Victors hoved. Anden gang lykkedes det vist at gennemføre hele bedriften, i hvert fald skulle det chokerede offer efterfølgende have fortrydelsespiller.

Nu i sit hundelivs efterår, får Victor endelig velsignelse til at reproducere sig selv med en ung tæve.
Jeg er spændt på, om han kan holde til det. Han har kun overlevet de sidste år takket være alternativ behandling i form af akupunktur. Det hjælper på både gigt og mavesår.
Skulle weekenden og de sidste dages strabadser give pote og munde ud i en drægtig tæve, hvad kan man så vente, at der kommer ud af det? Jeg forestiller mig et kuld pelsede labre larver? Men det vil jeg skrive meget mere om, hvis det sker, for så sender mine forældre nok et par hvalpe i udbud. Og hvem kan sige nej til en hundependant til isbjørne-Knut?

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.