En djævelsk opstigning – julehistorie 22 december

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Nyhedsavisens julefortælling digtes af vores læsere. Den læser, der skriver den bedste fortsættelse på historien, vinder en af de rejser, der dagligt udloddes.


RESUMÉ: Kevin leder i de omkringliggende baggårde efter Frederikke og barnet, der forsvandt  under optrinnet i kælderen. Men pludselig ser han en skikkelse på sin egen ejendoms tag, der minder mistænkeligt meget om Carl Majo – iført lædertøj?

Af Anders Møller

Pludselig kom Kevin i tanke om sit løfte til Jammerdal. Han havde måttet sværge, at han ville sørge for, at INGEN andre end ham selv og Jammerdal ville få adgang til invalideknallerten. Kevin måtte standse skikkelsen på taget og satte i løb.

Rusen fra jointen fik det til at føles som om han løb i slow motion og situationens alvor begyndte så småt at gå op for ham. Havde Jammerdal ikke snakket om, at et tyveri af knallerten kunne ødelægge julen? Kevin mindedes, hvordan han havde været noget skeptisk over Jammerdals forklaring, men nu var det anderledes.

Han nåede endeligejendommen og løb op ad trappen til taget. Da han omsider nåede op var han forpustet, men løb frem imod hvad der ganske vist var Majo, klædt i rødt og sort læder fra top til tå - og var der en antydning af horn i panden på ham? Kevin fik øje på tre små svævende væsener, der svirrede lysende omkring Majos hoved i et forsøg på at distrahere ham. ”STOOP!”, skreg Kevin og kastede sig frem, da han nogle meter fra knallerten hørte motoren. Kevin så Majo flyve afsted over byens tage og hørte en uhyggelig, dyb latter, der bredte sig ud over byen. Han måtte advare Jammerdal, tænkte han og løb op til lejligheden.

Ingen reagerede på hans banken, så han tog i håndtaget og åbnede døren: ”Er her nogen?”
Så fik han øje på Merete, der sad lænet ind over et eller andet. Det var englen, der lå faldet om på gulvet. Der lå guldstøv omkring den og den kiggede bebrejdende, men samtidig tilgivende på Kevin, og han vidste nu, at han skulle have holdt knallerten under bedre opsyn. ”Den er væk, ikke?”, hviskede englen. ”Jo, jeg forsøgte at standse ham, men han fløj væk på knallerten, og...”
”Du må hente Jammerdal!”, afbrød englen. Kun han kan redde julen.” ”Hvad skal vi gøre?”, spurgte Merete, og Kevin kunne ikke få sig til at sige, at han ikke anede sine levende råd. ”Du leder ovre ved skrivebordet, så leder jeg herovre!” sagde Merethe – der i det samme hørte Jammerdals velkendte bankelyde, der lød som om de kom inde fra et kammer bagerst i lejligheden.

Juleoverraskelse: Da Nyhedsavisen ikke udkommer den 24. må vi jo redde julen i morgen!  :-)
Send derfor dit bedste bud på en afslutning af juleeventyret til juleblog@avisen.dk inden klokken 17.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.