NordicBet Danmark Brøndby kigger mod udlandet eller Nordsjælland
PRM / Brøndby kigger mod udlandet eller Nordsjælland
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Pressemeddelelse fra NordicBet Danmark

I en fondsbørsmeddelelse offentliggjorde Brøndby, at tyskeren nu er fortid i den blå-gule klub, og der arbejdes på en midlertidig vikarløsning på trænerposten.

Men spørgsmålet om hvem der skal stå i spidsen for de danske sølvvindere som permanent løsning har hurtigt meldt sig som et tema blandt fans og dagspresse.

NordicBet har spilmuligheder på favoritfeltet klar, og anser det for mest oplagt, at Alexander Zorniger afløses af udenlandsk træner.

"Der kan kun være et begrænset udvalg af danske træneremner, der kan have Brøndby IF's interesse, så derfor er det stadig mest sandsynligt, at de ansætter en udenlandsk træner," lyder det fra NordicBets Marketing Manager Anders Bruun.

Det er ingen hemmelighed, at Brøndby ønsker spilleglæde og underholdende fodbold hånd i hånd med talentudvikling og derfor er Kasper Hjulmand det mest oplagte bud på en dansk træner på Brøndbys bænk.

Kasper Hjulmand er pt. i FC Nordsjælland, men har kontraktudløb til sommer og har meddelt, at han senest stopper i Farum-klubben der.

"Kasper Hjulmand passer på mange måder den profil, som Brøndby leder efter, men man i vinterens løb kunne læse i pressen om interesse fra blandt andre Anderlecht, så det er muligt, at Kasper Hjulmand drømmer om et nyt udenlandsk trænereventyr, og det kan i givet fald åbne for andre danske emner, som Morten Wieghorst eller måske et spændende gensyn med Michael Laudrup i Brøndby," siger Anders Bruun.

Brøndby træner 1. september 2019

En udlænding

1.95

Kasper Hjulmand

2.25

Morten Wieghorst

5.00

Michael Laudrup

7.00

Mads Davidsen

20.00

Per Nielsen

16.00

Thomas Christiansen

5.50

Kim Vilfort

20.00

Auri Skarbalius

20.00

Jon Dahl Tomasson

22.00

Bo Henriksen

22.00

Find spillene og flere kandidater på www.nordicbet.dk under Fodbold - Danmark - Superligaen - Vinderspil

Kontakt:

Anders Bruun, Marketing Manager hos NordicBet Danmark Telefon: +45 28 34 55 96 Mail: anders.bruun@betssongroup.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/brondby-kigger-mod-udlandet-eller-nordsjaelland?releaseId=13568750

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.