SPONSORERET INDHOLD Disse 5 jakkesæt skal du have på i 2019
Er du klar på noget nyt i det nye år? Så skal du anskaffe dig et jakkesæt i en af de her fem farver. Så er du klar til både foråret og sommerens fester. Særligt burgunder er en farve, du skal lægge mærke til.

Det nye år byder på en ny start mod lysere tider, og det samme gælder dit valg af jakkesæt. Aldrig har det været mere relevant at iføre sig et jakkesæt, der lader dig stå ud fra de mere klassiske jakkesæt.

Tænker du på samme måde? Så læs roligt videre.

Modellen, Oliver Chesire, hos Marks and Spencer foreslår også at: "tilføjelsen af lettere farver i din garderobe er en fantastisk måde at opdatere dit udseende på til den nye sæson". Så hvorfor ikke bare springe ud i det? Der er lige nogle enkelte ting, du skal være opmærksom på – dels hvilken farve du skal have på, men også hvor skræddersyet dit næste jakkesæt egentlig skal være.

Forestiller du dig, at det er svært at se forskel på, om jakkesættet er navyblå eller har en nuance af blågrønt i sig – så bare rolig – farvenuancerne giver sættet et helt andet lækkert udtryk over sig.

#1: Blågrønt jakkesæt 

Den blågrønne farve passer perfekt ind i din garderobe og giver nyt liv til den ellers så traditionelle blå farve, som der er lavet tusindevis af jakkesæt af. En særlig kombination, der er undervurderet, er farvekombinationen – blå og brun. På billedet har modellen også nøddebrune sko. Det giver en skarp kontrast til den ellers veltilpassede blågrønne nuance.

#2: Brunt jakkesæt

Brun er ikke bare brun. Der er mange forskellige nuancer af brun, der giver den ellers monotone farve et frisk pust. Den helt rigtige brune nuance skaber en varm atmosfære omkring dig, så du kommer til at udtrykke et varmt, afslappet og behageligt udtryk. Samtidig fremstår du skarp og helt med på noderne, når du kommer i et flot brunt jakkesæt til den næste fest eller bryllup.

#3: Ternet jakkesæt

Det ternede jakkesæt er den frække dreng i klassen – den vil ikke være som de andre. Mønstrede jakkesæt er blevet mere og mere poulære de sidste år, så nu er det tid til at vælge et mønstret jakkesæt, der byder på flere nuancer af farver. I dette jakkesæt er der en masse nuancer af grå, som spiller utroligt godt sammen. Du kommer ikke til at ligne en, der lige er stået ud af sengen, men en der kender tidens trends – et afslappet stilrent look – uden for mange sidespring.

#4: Burgunder jakkesæt

Burgunder misforstås ofte med den bordeaux-røde eller den røde ”maroon” farve. Forskellen på burgunder og bordeaux er, at bordeaux-rød har mere blå i sig, mens burgunder-rød har mere rød i sig. Det vil sige at bordeaux-rød bliver en mere kold rød farve end burgunderens fyldige, bløde røde farve. Burgunder er altså en fuldblods rød farve ligesom vinene fra Bourgogne, som den har fået navnet fra.

#5: En nyfortolkning af et klassisk gråt jakkesæt

Umiddelbart ser dette jakkesæt ganske klasissk gråt ud, men stoffet og vævningen har rent faktisk skabt nogle striber på tværs af jakkesættet. Det giver en rigtig god friskhed og balance samt en nyfortolkning af det traditionelle grå jakkesæt. Her matcher farver som hvid og brun særligt godt.

Følg jakkesæt-moden inde på Wagners hjemmeside eller find dit næste jakkesæt i din nærmeste herretøjsbutik.

Ovenstående indhold er sponsoreret

via Listen To News