Zenia Stampe til Khader: "Det er jo skørt. Virkelig skørt"

Nu blander den radikale politiker sig i twisten mellem Naser Khader og Lisbeth Zornig.
Zenia Stampe er på Zornigs hold
Zenia Stampe er på Zornigs hold Foto: SCANPIX arkiv

Der udbrød i weekenden krig i Facebook-land mellem den konservative politiker Naser Khader og forfatter og foredragsholder Lisbeth Zornig Andersen.

I et langt Facebookindlæg kaldte han blandt andet Lisbeth Zornig Andersen for naiv og racist. Hun har til gengæld - også på Facebook - bedyret, at hun ikke ville "høre mere lort fra Naser."

Polemikken bunder i, at Zornig åbent har fortalt om, at hun har hjulpet syriske flygtninge gennem Danmark. Men - anførte Khader på Facebook - hvordan kunne hun overhovedet være sikker på, at de mennesker, hun fragtede mod Sverige, var flygtninge fra Syrien? Så fronterne er trukket skarpt op, må man sige.

Og nu blander en tredie meningsdanner sig på Facebook, hvor hun er mindst lige så aktiv som Khader og Zornig. Det er de radikales Zenia Stampe, der at dømme  på updaten bakker op om Listbeth Zornig.

"Naser Khader kalder Lisbeth Zornig racist. Det er jo skørt. Virkelig skørt. Næsten lige så skørt som at kalde Naser Khader humanist," skriver hun i dag i en update, der i skrivende stund har fået 1480 likes og over 100 kommentarer.

Søndag bad det tidligere folketingsmedlem for SF Özlem Cekic om, at de to stridende parter faldt til ro. "Kære Lisbeth Zornig og Naser Khader. Kan I ikke for demokratiets skyld bevare tonen og ramme bolden! I er trods alt rollemodeller," skrev hun på Twitter.

Og mandag er det så Zenia Stampe, der har en mening om sagen.

Naser Khader kalder Lisbeth Zornig racist. Det er jo skørt. Virkelig skørt. Næsten lige så skørt som at kalde Naser Khader humanist.

Posted by Zenia Stampe on 28. september 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.