Yussuf P: A-landskampe forstyrrer ikke U21-EM

Yussuf Poulsen spillede fra start mod Montenegro og mener, han har vist niveau til at spille mod Serbien.
Yussuf Poulsen tror på mere spilletid mod Serbien.
Yussuf Poulsen tror på mere spilletid mod Serbien. Foto: GREGERS TYCHO/POLFOTO

20-årige Yussuf Poulsen spillede hele kampen og leverede en fornem indsats i anden halvleg af mandagens venskabskamp mod Montenegro.

Landstræner Morten Olsen har efterfølgende valgt at beholde Yussuf Poulsen til kampen mod Serbien på lørdag frem for at sende Leipzig-spilleren til U21-lejren, som oprindeligt var planen.

- Det er selvfølgelig fedt, at Morten ser, at jeg gør det godt og udtager mig. Jeg havde egentlig i hovedet, at jeg bare skulle koncentrere mig om U21-EM efter Montenegro-kampen.

Den tidligere Lyngby-spiller håber og tror da også på, at han får lov til at komme på banen i kampen mod Serbien.

- Hvis jeg ikke troede på det, kunne jeg lige så godt være i U21-lejren. Jeg har vist Morten, at jeg godt kan være med på det her niveau, lyder det fra Yussuf Poulsen.

- Det er selvfølgelig fedt, at jeg også får lov til at være en del af en kvalifikationskamp, siger han.

U21-landsholdet er samlet frem mod U21-EM, der løber af stablen fra 17. juni. Yussuf Poulsen tilslutter sig først U21-træner Jess Thorups trup, når kampen mod Serbien er overstået.

Det samme gør sig gældende for Pierre-Emile Højbjerg, Viktor Fischer, Jannik Vestergaard, Pione Sisto og Andreas Christensen.

Yussuf Poulsen er dog ikke nervøs for, at det kommer til at ødelægge noget af optakten til slutrunden.

- Vi glæder os bare til at spille for A-landsholdet, og så tager vi U21-EM bagefter. Vi har stadig en tre-fire dage, inden vi spiller den første kamp.

- Det er jo ikke fordi, at vi ikke kender holdet. Vi kender hinanden godt og har spillet sammen i to år, så jeg ser det ikke som noget problem, fastslår Yussuf Poulsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.