Wozniackis far: Nu kan hun selv tage sko på

Skavanker er en del af overgangen fra grus til græs, siger Piotr Wozniacki om datterens skade op til Wimbledon
Piotr Wozniacki havde sin helt egen måde at fortælle omverdenen på, at Caroline Wozniacki er fri for sine rygproblemer og er klar til at levere sit bedste i grand slam-turneringen Wimbledon.
Piotr Wozniacki havde sin helt egen måde at fortælle omverdenen på, at Caroline Wozniacki er fri for sine rygproblemer og er klar til at levere sit bedste i grand slam-turneringen Wimbledon. Foto: Gareth Fuller/AP

- Nu kan hun selv tage sko på, uden at far skal hjælpe hende.

Piotr Wozniacki havde sin helt egen måde at fortælle omverdenen på, at Caroline Wozniacki er fri for sine rygproblemer og er klar til at levere sit bedste i grand slam-turneringen Wimbledon.

Han har set fremgang, siden hun fredag måtte trække sig fra sin semifinale i Eastbourne efter bare tre spillede partier.

Efterfølgende har den danske nummer fem i verden taget to fridage og ikke vist sig på træningsbanen hverken lørdag eller søndag. Men mandag trænede hun 90 minutter uden at virke hæmmet.

- Hun er ok. Det var fornuftigt at holde fri i to dage, så nu er hun klar. Også mentalt. Alle har problemer. I kender bare til problemet, fordi I så hende gå på banen i Eastbourne og måtte opgive.

- Det er meget normalt, at man får nogle problemer i overgangen fra grus til græs, lyder det fra Caroline Wozniackis far og træner.

Hvis det havde en været en kamp i Wimbledon, havde hun så også trukket sig, som hun gjorde i Eastbourne?

- Havde det været en semifinale i Wimbledon, havde vi givet hende noget meget stærk medicin, så hun kunne spille. Eller lagt en blokade ind. Men i Eastbourne ville vi ikke tage nogen risiko, siger Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniacki møder kineseren Zheng Saisai i første runde af turneringen. Opgøret bliver en del af tirsdagsprogrammet.

Det er første gang i karrieren, at Wozniacki tørner sammen med den kinesiske nummer 66 i verden.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.