William: Dronningen støttede mig efter tabet

I et nyt interview taler den britiske prins William ud om, hvordan dronning Elizabeth støttede ham i tiden efter tabet af hans mor, Diana.
I anledningen af dronning Elizabeths 90-års fødselsdag taler prins William ud om deres forhold i et personligt interview.
I anledningen af dronning Elizabeths 90-års fødselsdag taler prins William ud om deres forhold i et personligt interview. Foto: Chris Jackson/AP

I anledningen af den britiske dronning Elizabeths 90-års fødselsdag taler hendes barnebarn prins William nu ud om deres forhold i et interview til det britiske medie Sky News.

Under interviewet fortæller prins William åbenhjertigt om, hvordan dronning Elizabeth i høj grad støttede ham i den hårde tid efter tabet af hans mor, prinsesse Diana, i 1997.

- Efter jeg i en meget ung alder mistede min mor, var det meget vigtigt for mig, at jeg havde en som dronningen at se op til, som samtidig også var der for mig. Dronningen forstod nogle af de mere komplekse problemer, man får, når man mister en, man elsker, siger prins William i interviewet til Sky News.

Dronning Elizabeths forståelse for prins Williams liv og familiesituation er dog ikke blevet mindre med årene. Prins William forklarer, at dronningen fuldt ud forstår, at han er et stort familiemenneske, som ønsker at tilbringe meget af tiden sammen med sin familie.

Fejringen af dronning Elizabeths fødselsdag vil torsdag foregå på Windsor Castle vest for London, hvor blandt andre prins William og hertuginde Kate er inviteret til et privat aftenselskab. Festlighederne slutter dog ikke foreløbigt, da der er planlagt fødselsdagsarrangementer helt ind til maj måned.

Se et klip fra interviewet med prins William: http://news.sky.com/story/1681707/william-looked-up-to-queen-after-diana-died

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.