Voldtægt af 13-årig: Gerningsmand har rødt hår og skæg

Politiet har nu et detaljeret signalement af gerningsmand bag voldtægt af 13-årig.
Politiet efterlyser en ung mand med rødt hår og skæg efter voldtægt af 13-årig. (modelfoto)
Politiet efterlyser en ung mand med rødt hår og skæg efter voldtægt af 13-årig. (modelfoto) Foto: www.colourbox.com/free

Det var en ung mand med rødt hår og fuldskæg, som søndag eftermiddag voldtog en blot 13-årig pige på en natursti ved Tystofte uden for Skælskør.

Det oplyser vicepolitiinspektør Allan Holm fra lokalpolitiet i Slagelse til dagbladet Sjællandske.

- Vi har genafhørt offeret i sagen og endnu et vidne i dag (onsdag, red.), og det har givet det her signalement, der er noget mere præcist end de oplysninger, vi hidtil har haft, og derfor går vi nu ud med det, siger Allan Holm til avisen.

Signalementet lyder på en cirka 20-årig mand, der er 175 cm høj og har rødt hår og fuldskæg. Han taler dansk uden accent.

På gerningstidspunktet var han iført en sort hue, en sort T-shirt med tryk på venstre side af brystet og grå joggingbukser. Han var desuden iført sorte sko, som havde en elastiklukning i stedet for snørebånd.

Den 13-årige pige blev overfaldet af voldtægtsmanden søndag eftermiddag klokken kvart over fire. Det skete på naturstien Fodsporet, som ligger umiddelbart syd for Tystofte.

Allan Holm fortalte onsdag, at politiet har forståelse for, at det er "en grim sag", som vækker bekymring i området, og han forsikrede borgerne om, at politiet arbejder på højtryk for at finde frem til gerningsmanden.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.