Vild med dans: Britt Bendixen i helt ny rolle

Den bebrillede dansedommer skal selv danse i aften - og det vil ikke gå stille af sig.
Britt Bendixen har øvet i tre uger på sin nye rolle sammen med Claus Elming.
Britt Bendixen har øvet i tre uger på sin nye rolle sammen med Claus Elming. Mogens Flindt/Polfoto

De fleste kender nok den legendariske scene i Quentin Tarantino's hitfilm 'Pulp Fiction', hvor John Travolta kaster Uma Thurman rundt på dansegulvet.

Scenen vil udspille sig igen i aften - under TV 2's populære benspjætskonkurrence 'Vild med dans'.

I aften er der semi-finale i dansedysten. Ingen af de tre par ryger ud på dommerstemmer - hvem, der går videre i finalen, afgøres udelukkende af seernes stemmer.

For at fylde sendetiden ud nu, hvor der kun er tre par tilbage, kommer tidligere deltagere i aften på gulvet med nogle af de tilbageværende deltagere.

Dansen gi'r penge til kampen mod kræft

Og så skal en af dommerne give et dansenummer. nemlig Britt Bendixen. Sammen med tv-værten Claus Elming kaster hun sig ud i en 'Twist a la Pulp Fiction'.

Den noget anderledes optræden er et resultat af den udfordring, Bendixen og Elming fik af 'Vild med dans'-seeren Judith Bareuter, da showet havde 'Knæk Cancer' på programmet. Hun tilbød at donere 100.000 kroner, hvis de tog en svingom på det berømte dansegulv - og den udfordring har parret taget op.

På Britt Bendixens danseskole, Pejsegården i Brønshøj, har det nye dansepar brugt tre uger til at øve sig på at danse som Travolta og Thurman. Og Britt Bendixen har luret, hvordan Claus’ danseevner er.

- Han imponerer mig, og som nydanser er han talentfuld. Claus kan sagtens vrikke og twiste med hofterne, som han skal, fortæller hun til Billed-Bladet.

 


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.