Det tjener Vild Med Dans-deltagerne

Astrid Krag har takket nej til den løn, TV2 vil betale hende for at være med i Vild Med Dans, men hvad får deltagerne egentlig?
Den tidligere Sundhedsminister, Astrid Krag, er genstand for særlig opmærksomhed i denne sæson af Vild Med Dans.
Den tidligere Sundhedsminister, Astrid Krag, er genstand for særlig opmærksomhed i denne sæson af Vild Med Dans. Foto: Scanpix

Selvom politikerne ikke vil have penge for at deltage i Vild Med Dans, er det ikke ensbetydende med, at de ikke får tilbuddet.
Nu er det lykkes for Metroxpress at få én af dem til at nævne , hvad Vild Med Dans-deltagerne så tjener på at deltage.

Det er den tidligere Teknik- og Miljøborgmester i Københavns Kommune, der kan afsløre, ar beløbet ligger på cirka 50.000 kroner.

Mens mange af de andre deltagere sikkert sagtens kan bruge pengene, har flere af de politikere, der har deltaget i programmet gennem tiden, takket nej til pengene.

Foruden Astrid Krag, (S) afslog også Kristian Jensen, (V) at modtage penge. Begge var det med den begrundelse, at man ikke anså det for at være et arbejde:

"For mig giver det fin mening at sige nej tak til honorar, når jeg netop har et fuldtidsjob ved siden af. Det er en kæmpe stor gave at få lov til at være med." siger hun til Metroxpress.

Klaus Bondan valgte dog at tage i mod pengene, men det var for at donerer dem væk til AIDS-fondet.

Det vides ikke, om den sidste Vild Med dans-politiker, Pia Allerslev, (V) har modtaget pengene for sin deltagelse, da Metroxpress ikke har kunnet få en kommentar fra hende.

Kilde: Metroxpress

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.