Ups: Sendte penisbilleder til ny arbejdsgiver

En ung mand kom ved en fejl til at sende billeder af sine ædlere dele til sin nye arbejdsgiver.
En mand ville sende et nøgenbillede til en ven, men sendte det i stedet - flere gange - til en HR.-medarbejder i det firma, hvor han lige var blevet ansat.
En mand ville sende et nøgenbillede til en ven, men sendte det i stedet - flere gange - til en HR.-medarbejder i det firma, hvor han lige var blevet ansat. Foto: Scanpix

Det er en god idé at tjekke modtageren, når man sender nøgenbilleder af sig selv til andre.

Det har en 23-årig mand måtte sande, efter han ved en fejl kom til et sende billeder af sine ædlere dele til en kommende arbejdsgiver. Det skriver The Mirror.

Manden ville fejre de gode nyheder om et nyt job ved at sende et nøgenbillede til en ven. I stedet kom han til at sende det til en HR-medarbejder i det firma, hvor han lige var blevet ansat. Den unge mand stoppede dog ikke der. Da han ikke fik noget svar, sendte han nemlig billedet igen. Da der igen ikke kom noget svar, ringede han nummeret op, og fik en lidt anden i røret, end han havde regnet med.

HR-medarbejderen meldte derefter medarbejderen til politiet, men trak siden sin anmeldelse tilbage, da det blev klart, at der var tale om en fejl. Jobbet måtte manden dog vinke farvel til.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.