Ups! Ansat på tankstation byttede rundt på benzin og diesel

En bommert fra en distræt Q8-medarbejder har medført store problemer for kunderne.
Hovsa. En distræt Q8-medarbejder er skyld i bilproblemer hos en række kunder. Tankstationen på billedet er ikke en af de omtalte i artiklen.
Hovsa. En distræt Q8-medarbejder er skyld i bilproblemer hos en række kunder. Tankstationen på billedet er ikke en af de omtalte i artiklen. Scanpix arkiv

Mange bilejere i Fredericia er kommet i problemer, efter at de har tanket på to forskellige F24-tankstationer i weekenden.

På den ene tankstation kom der ved en fejl benzin i en dieselstander, og på en anden tank i byen er der sket det modsatte, nemlig diesel i en benzinstander.

Og den ombytning fik Jesper Stensgaards dieselbil til at opføre sig meget mærkeligt efter en tur forbi tankstationen.

- Jeg når omkring 20 meter, så stopper bilen af sig selv. Og den begynder at skyde røg ud, fortæller Jesper Stensgaard fra Fredericia til DR P4 Trekanten.

Bilen er stadig på værkstedet, så han ved ikke, hvor store skaderne er.

De to slags brændstof blev forbyttet ved en menneskelig fejl, fortæller kommunikationschef Jytte Wolff-Sneedorff fra Q8, som ejer F24-tankstationerne.

Q8 ved, at 156 bilister har tanket forkert, og firmaet er ved at kontakte de kunder, som har brugt selskabets benzinkort.

Jytte Wolff-Sneedorff opfordrer bilisterne til at få et bilværksted til at tappe brændstoffet af og gå motoren efter, hvis bilen gik i stå eller på anden måde er begyndt at opfører sig anderledes end normalt.

- Og send regningen til Q8, så skal vi nok betale, siger kommunikationschef Jytte Wolff-Sneedorff til DR P4 Trekanten.

Ombytningen er sket på F24-tankstationerne på Strandvejen og Egeskovvej i Fredericia.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.