Uhh! Sådan har du ikke set Nikita før

Fotomodellen, reality-stjernen og politikeren Nikita Klæstrup har skiftet hårfarve flere gange den seneste tid.
Nikita Klæstrup er medlem af Liberal Alliance, men var indtil efter folketingsvalget i 2015 medlem af Konservativ Ungdom.
Nikita Klæstrup er medlem af Liberal Alliance, men var indtil efter folketingsvalget i 2015 medlem af Konservativ Ungdom. Foto: Asger Ladefoged/Scanpix/arkiv

Mange kender nok 21-årige Nikita Klæstrup som den flotte udfordrende, unge politiker der med sit lange brune hår dukker op i flotte kjoler, der ikke forsøger at skjule noget.

Men nu er det spørgsmålet, om du kan genkende hende, hvis du løb ind i hende på gaden. Hun har nemlig den seneste tid skiftet hårfarve flere gange.

Først forsvandt de brune lokker til fordel for en lyserød farve.

Så skiftede hun til blondine og senest er farven blevet blå.

Det skriver Metroexpress.

I'm a meeeeermaid 🐟🐠🐬🐳

A photo posted by Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) on

- Der er ikke rigtig en speciel årsag til, at jeg har fået farvet det blåt. Jeg synes, det er pænt, fordi det har et havfruelook, fortæller Nikita Klæstrup til metroxpress.

Men selv om hun er glad for den blå farve og godt kunne finde på, at få den farvet op igen, så har hun har ingen planer om at rykke til flere nye felter på farvepaletten - eller for den sags skyld blive brunette igen.

- Mine hårfarvebeslutninger kommer meget spontant. Jeg tog først en beslutning om det lyserøde hår, da jeg sad hos frisøren. Det blå besluttede jeg mig for for en uge siden, fortæller Nikita Klæstrup til metroxpress.

Herunder ser du Nikita i den blonde udgave.

Bitch, don't kill my vibe ☀️👑

A photo posted by Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) on


Sådan ser Nikita ud, når hårfarven er lyserød.

Herunder: Nikita Klæstrup som hun nok mest er kendt som: Brunette. Hun har ved flere lejligheder trukket opmærksomhed med sine kjoler. 
 Foto: Claus Bech/Scanpix/arkiv

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.