Udmattet Lukas Graham aflyser koncerter

De succesfulde musikere i danske Lukas Graham aflyser koncerter i Australien og Japan på grund af ekstrem udmattelse.
Det kan være hårdt at være verdensstjerne med et presset program. Lukas Graham aflyser tre kommende koncerter på grund af ekstrem udmattelse, lyder det fra bandets PR-bureau i Australien og Asien. Her ses bandet til deres koncert på Northside i år.
Det kan være hårdt at være verdensstjerne med et presset program. Lukas Graham aflyser tre kommende koncerter på grund af ekstrem udmattelse, lyder det fra bandets PR-bureau i Australien og Asien. Her ses bandet til deres koncert på Northside i år. Foto: Ivan Riordan Boll/Polfoto

Det travle liv som verdensstjerner kan tære på kræfterne, og det er også tilfældet hos det populære danske band Lukas Graham. Bandet har netop offentliggjort, at det bliver nødt til at aflyse tre koncerter i henholdsvis Australien og Japan, skriver branchemediet Billboard.

De aflyste koncerter drejer sig om en koncert onsdag i Tokyo, en koncert i australske Melbourne i weekenden samt en koncert i Sydney i næste uge.

Bandets PR-bureau i Australien og Asien, Frontier Touring, skriver på deres hjemmeside, at aflysningen kommer på grund af ekstrem udmattelse hos forsanger Lukas Graham Forchhammer, der gør, at han ikke kan spille de planlagte koncerter.

Bandet, der står bag hits som "Mama Said" og "7 Years", har i samme pressemeddelelse udtalt, at de er meget kede af at gå glip af at møde fans og spille koncerter i den næste tid, men at de ser frem til at komme igen på et andet tidspunkt.

Lukas Graham opnåede stor succes i udlandet, da singlen "7 Years" strøg til tops på hitlisterne, ligesom at bandets tredje album har ligget nummer ét i både England og Australien.

Det næste show i bandets koncertkalender er i Vancouver, Canada, 10. november.

Se pressemeddelelsen her: http://www.frontiertouring.com/lukasgraham

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.