Tragisk ulykke: Etårig dreng død efter fejl i bedsteforældres bil

Bedsteforældre og barnebarn kørte mandag ind i broklap efter bremsesvigt. Nu er den lille dreng død.
En lille dreng er tirsdag blevet erklæret død efter en voldsom trafikulykke i bedsteforældrenes bil mandag. Ulykken skyldtes formentlig bremsesvigt.
En lille dreng er tirsdag blevet erklæret død efter en voldsom trafikulykke i bedsteforældrenes bil mandag. Ulykken skyldtes formentlig bremsesvigt. Foto: ThinkFoto.dk/Colourbox/free

Tirsdag før middagstid erklærede en læge på sygehuset i Aalborg en etårig dreng for død. Siden mandag eftermiddag har lægerne forsøgt at redde drengens liv efter en trafikulykke, men forgæves.

Drengen var passager i en bil, hvor hans 62-årige bedstefar sad bag rattet. I bilen var også drengens 55-årige bedstemor.

Mandag eftermiddag kørte bilen ind i en broklap på Vilsundbroen mellem Mors og Thy. Vidner har forklaret til politiet, at bilen kørte uden om de holdende biler og bragede ind i broklappen.

Bedstemoren har fortalt til politiet, at bilens bremser svigtede, og at bedstefaren desperat forsøgte at bremse bilen ved hjælp af den elektroniske håndbremse og ved at tage nøglen ud af tændingslåsen.

Det lykkedes dog ikke at få bilen så tilstrækkeligt ned i fart, at ulykken kunne afværges.

Bilen er nu ved at blive undersøgt af politiets bilinspektør, som blandt andet skal klarlægge, hvorvidt der har været fejl på bilen.

Drengen blev erklæret død tirsdag formiddag klokken 11.47.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.