Tjek listen: Så lidt stoler danskerne på politikere og bilforhandlere

Politikere, bilforhandlere og journalister skraber bunden, når det handler om danskernes tillid. Til gengæld er der masser af tillid til blandt andet lærere og sygeplejersker. Se hele listen her.
Tidligere forsvarsminister Carl Holst (V) jages af en journalist. Men hverken politikere eller journalister er specielt troværdige, synes danskerne.
Tidligere forsvarsminister Carl Holst (V) jages af en journalist. Men hverken politikere eller journalister er specielt troværdige, synes danskerne. Foto: Simon Skipper/Scanpix

Er du sygeplejerske, betjent, lærer eller soldat? Så er du ganske troværdig, mener danskerne. Det viser en ny undersøgelse fra Radius Kommunikation, der har spurgt, hvad danskerne synes om 20 forskellige faggrupper.

Som altid er det ejendomsmæglere, journalister, bilforhandlere og politikere, der skraber bunden i undersøgelsen. De kære folkevalgte formår sågar sætte en kedelig rekord. De har nemlig aldrig nogensinde været så utroværdige i de syv år, undersøgelsen er blevet lavet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.