Tiger-butikkernes ejere sælger sommerhus: Fantastisk havudsigt

Tiger-milliardærerne Lennart og Suzanne Lajboschitz har netop sat deres sommerhus til salg i Vejby.
Du kan erhverve Tiger-stifterne Suzanne og Lennart Lajboschitz fritidshus på den nordsjællanske kyst. Med i købet får du 180 graders udsigt over Kattegat.
Du kan erhverve Tiger-stifterne Suzanne og Lennart Lajboschitz fritidshus på den nordsjællanske kyst. Med i købet får du 180 graders udsigt over Kattegat. Foto: Nybolig Liebhaveri

Endnu et sommerhus i attraktive Vejby på den nordsjællandske kyst er sat til salg af nogle af Danmarks pengestærke mennesker.

Denne gang er det Suzanne og Lennart Lajboschitz - milliardærer og stiftere af discountkæden Tiger - som har lagt deres fristed ud på boligmarkedet.

Men i modsætning til for eksempel bladdronningen Susanne Allers luksus-sommerhus, som ramte markedet med en pris på 22 millioner, så er Tiger-milliardærernes sommerhus lidt mere beskedent og kan erhverves for fem millioner kroner.

180 grader Kattegat

Det er i høj grad den unikke beliggenhed, som styrer prisen. Selve sommerhuset får følgende ord med på vejen af Nybolig: "På grunden står et ældre, men meget charmerende og godt indrettet sommerhus, som man enten kan vælge at renovere, udbygge eller starte forfra på".

Det er grunden - og specielt udsigten - superlativerne bruges på: "Stuen har en blændende 180 graders panorama-udsigt over vandet".

Nybolig skriver videre om grunden, at den er på 3.093 kvadratmeter og skråner ned til vandet. Den er hovedsageligt anlagt med græs.

Fra grunden går der en lille sti ned til en udsigtsterrasse, mens en fælles trappe giver adgang direkte til stranden.


Suzanne og Lennart Lajboschitz' sommerhus er på beskedne 102 kvadratmeter. Foto: Nybolig Liebhaveri

Almindeligt sommerhus

Lajboschitz' sommer-residens ligner nok nærmere det, de fleste danskere vil forbinde med et sommerhus.

Her er beskedne 102 kvadratmeter fordelt på tre værelser, et køkken og et badeværelse. Der er brændeovn i stuen, og vil man på stranden, kan man følge en lille sti derned, skriver Boliga.

Prisen er tæt på at være dobbelt op på den gennemsnitlige kvadratmeterpris i Gribskov Kommune.

Flere ejendomme

Suzanne og Lennart Lajboschitz købte huset i 2004 for fire millioner kroner. Foruden sommerhuset ejer ægteparret også en bolig på Amagerbrogade i København og en villa i Hellerup.

I efteråret 2014 købte Lennart Lajboschitz også en kirke. For 10,25 millioner kroner erhvervede han Absalons Kirke på Vesterbro i København.

Midt i april satte skuespilleren Waage Sandø sit sommerhus i samme område til salg. Det har endnu ikke fundet en køber og koster syv millioner kroner.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.