Tidligere tv-vært: Drømmen om en flot krop er spild af tid

Journalist Katrine Hertz Mortensen ved godt, det er spild af tid at spekulere over, hvordan hun bliver pænere og tyndere, men alligevel kan hun ikke lade være.
Selv en succesfuld karrierekvinde bruger spildtid på at ønske sig et smukkere, pænere og mere perfekt udseende.
Selv en succesfuld karrierekvinde bruger spildtid på at ønske sig et smukkere, pænere og mere perfekt udseende. FOTO: Scanpix

Hun er vel som kvinder er flest – bruger ustyrlig meget tid på at tænke på, hvordan hun kan blive en bedre udgave af sig selv – og hvor er det befriende, at hun tør sige det højt. Sige, at også hun falder i den dumme fælde.

Hun er jo ellers en smuk kvinde, den 38- årige tidligere Tv-vært, nu pressechef for Liberal Alliance, men det gør hende ikke mindre selvkritisk end alle os andre. Faktisk ser hun den kritik som sin største nedtur, fortæller hun til ALT for damerne.

Og for lige at blive i den forfængelige ende, indrømmer hun også gerne det, de fleste forældre ikke tør sige højt, at de gør:

- Jeg kan næsten ikke holde ud, når jeg lyver for mine børn. For eksempel når jeg lover min 3-årige, at jeg vil tage det armbånd, han har lavet, på hele dagen, men jeg er hundrede procent klar over, at ussel forfængelighed vinder, og armbåndet ryger i taksen, så snart han er afleveret. Det føles ret lortet, siger hun til ALT for damerne.

Våde kys redder dagen

Nå, nok med den forfængelighed. Skal Katrine sætte ord på, hvornår hun til gengæld føler sig allermest værdsat, er hun ikke i tvivl – her står og falder alt med, hvordan børnene Bella og Henry samt manden Mikkel Havmand, tager imod hende efter en travl dag:

- Når jeg kommer hjem efter en god og udbytterig dag på arbejdet og bliver mødt af brede smil, kys og kram fra mand og begge unger. Det er et nærmest ubegribeligt privilegium, at der er mennesker, der elsker én så meget, blot fordi man er til. Det under jeg alle at have.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.