Thorbjørn Olesen er et slag fra førsteplads i Shanghai

Det blev en forrygende åbning på en stor golfturnering i Shanghai for Thorbjørn Olesen, som er med i toppen.
Thorbjørn Olesen imponerede med en første runde i 64 slag, og det rækker til en delt andenplads i denne uges golfturnering HSBC Champions i Shanghai.
Thorbjørn Olesen imponerede med en første runde i 64 slag, og det rækker til en delt andenplads i denne uges golfturnering HSBC Champions i Shanghai. Foto: Rene Schütze/FOTOGRAF RENZ SCHYTZE

Som de eneste danskere deltager Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen begge i denne uges prestigefyldte golfturnering HSBC Champions, der spilles i Shanghai.

Både Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen er de eneste danske golfspillere, som i år har vundet en European Tour-turnering, og duoen viste klassen ved at komme godt fra start torsdag.

Især Thorbjørn Olesen imponerede med en første runde i 64 slag, otte slag under banens par, og det rækker til en delt andenplads.

Sydafrikaneren Branden Grace fører turneringen som den eneste i hele ni slag under par, men tre spillere - heriblandt Thorbjørn Olesen - er kun et enkelt slag efter.

Thorbjørn Olesen præsterede lige som Branden Grace hele ni birdies, men danskeren lavede i modsætning til sydafrikaneren en enkelt bogey på hul 14.

Søren Kjeldsen er placeret som delt nummer 16 efter en godkendt runde i fire slag under par. Undervejs blev det til seks birdies og to bogeys for den rutinerede dansker.

Turneringen i Kina varer i fire dage og slutter på søndag.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.