Svensk prinsesse fik legende i fødselsdagsgave

Den svenske kronprinsesse fik et stort ønske opfyldt på sin fødselsdag, da folkets gave var en optræden af en af Sveriges største stjerner.
Hele familien var til stede for at fejre den svenske kronprinsesses 38-års fødselsdag tirsdag.
Hele familien var til stede for at fejre den svenske kronprinsesses 38-års fødselsdag tirsdag. Foto: Jonas Ekstromer/AP

Det er ikke dumt at fejre sin 38-års fødselsdag, hvis man hedder Victoria og er kronprinsesse af Sverige. Om det stod på ønskesedlen er ikke til at sige, men folkets gave til fødselsdagsbarnet var noget ud over det sædvanlige.

Kronprinsessen kunne nemlig glæde sig over at høre hits som "Fångad av en stormvind", da hendes gave var en liveoptræden af den svenske melodi grand prix-legende Carola, skriver svensk Se og Hør.

Og man må formode, at den syngende fødselsdagshilsen ramte plet. Den svenske kronprinsesse har nemlig afsløret, at hun er stor fan af Carola Häggkvist, som har deltaget i det internationale melodi grand prix hele tre gange og også vundet det en enkelt gang.

Carola har tidligere optrådt for kronprinsesse Victoria på hendes 18-års, 25-års, 30-års og 34-års fødselsdag, så det er næsten ved at blive en royal tradition. Og faktisk er kronprinsessen så glad for den 48-årige sangerinde, at hun også sang ved kronprinsessens bryllup med Daniel Westling i 2010.

- Jeg føler stor ydmyghed over den ærefulde opgave at synge ved det royale bryllup. Det er nok noget af det største, jeg kommer til at være med til, og jeg vil synge, så det føles langt inde i maven. Kronprinsesse Victoria og jeg har fulgt hinanden gennem mange år, og det er med stor glæde, at jeg ønsker dem hjerteligt tillykke, skrev den folkekære sangerinde Carola på Facebook forud for brylluppet og sin optræden i 2010.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.