Straffedrama i CL i aftes
Der skulle straffesparkskonkurrence til, før Atlético Madrid spillede sig i kvartfinalen i Champions League.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Det var en tæt affære mellem Atlético Madrid og Bayer Leverkusen.
Det var en tæt affære mellem Atlético Madrid og Bayer Leverkusen. Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP


Sidste sæsons tabende Champions League-finalist har fortsat kurs mod finalen i denne sæson.

Men der skulle en straffesparkskonkurrence til tirsdag aften, før spanierne sendte tyske Bayer Leverkusen ud med samlet 4-3.

Atlético Madrid havde tabt den første kamp i Tyskland med 0-1, men vandt tirsdagens returkamp på hjemmebane med de samme cifre.

Efter 120 minutters spil i Madrid var den samlede stilling 1-1, og så skulle det hele afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Leverkusens Stefan Kiessling brændte sit forsøg fra 11-meter-pletten, hvilket sendte Atlético Madrid videre.

Han var en af tre Leverkusen-spillere, som fejlede i straffesparkskonkurrencen, og så gjorde det ikke noget, at Atlético Madrid selv misbrugte to forsøg.

De spanske værter fik den ønskede drømmestart på returkampen, da Mario Suarez lidt heldigt fik bragt Atlético Madrid foran 1-0 lidt over midtvejs i første halvleg.

Suarez' skud blev rettet en smule af via Leverkusen-spilleren Ömer Toprak, og keeper Bernd Leno var uden chance i det tyske mål. Toprak brændte i øvrigt sit forsøg i straffesparkskonkurrencen.

Kampen var hårdt spillet, og der blev langet godt med gule kort ud undervejs. Chancer var der ikke mange af, og så endte det logisk nok i en straffesparkskonkurrence. Her havde spillerne så også svært ved at score, men dramatisk var det.

Atlético Madrid vandt det spanske mesterskab i sidste sæson og var få sekunder fra at vinde selve Champions League-finalen mod Real Madrid, inden de mere prominente bysbørn løb med verdens vigtigste klubtrofæ.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.