Stjålen hundehvalp får tusindvis til tasterne

Det har rørt mange mennesker, at chihuahua-hvalpen Caramel er blevet stjålet.
Lexie på otte er knust, efter at hendes elskede hund blev stjålet.
Lexie på otte er knust, efter at hendes elskede hund blev stjålet. Privat/Facebook

En lille ulykkelig pige. En nuttet hundehvalp. Kombinationen af disse to ting har fået tusinder og atter tusinder til at reagere på Facebook, hvor siden 'Find Caramel' oplever en kæmpe tilslutning.

Caramel er en lille, kær chihuahua-hvalp fra Essex i England, og historien om hvalpen har spredt sig som en steppebrand på Facebook, efter hunden blev stjålet og dens otte-årige ejer, Lexie Taylor, blev efterladt totalt knust.

3. juni smadrede tre indbrudstyv bagdøren ind til huset, hvor lille Lexie boede med sin familie. De gennemrodede stedet og stjal blandt andet den blot fire måneder gamle hundehvalp.

Tyve-trioen forsøgte også at stjæle familiens anden hund, Billy, men vovsen slap fri, da en nabo prøvede at stoppe tyvene.

Familien leder nu desperat efter Caramel, som Leixe var bedste venner med. 1.000 pund er udlovet i dusør, og familien Taylor har lavet Facebook-siden 'Find Caramel' i håb om, at det kan bringe deres elskede hund hjem igen

(artiklen fortsætter under fotoet)

Den nuttede lille Caramel. Der er intet at sige til, at hunden er savnet. Foto: Privat

Og der er da i hvert fald massiv støtte at hente på Facebook. På få uger har siden fået   14.000 likes, og opslag fra den er i følge The Telegraph blevet delt mere end 12 millioner gange.

Endnu mere trist bliver det af, at den otte-årige Lexie har en ledsygdom, mens hundehvalpen er født med navlebrok og en svulst på forhovedet, og at den derfor har behov for medicin. Hund og barn var uadskillelige, før tyvene stjal vovsen.

Forældrene til Lexie siger, at de er overvældede over opmærksomheden og støtten, de modtager på Facebook.

- På trods af det, der er sket, er det dejligt at vide, at der findes gode mennesker derude, siger Leixies mor Tracy Taylor.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.