SOS Børnebyerne får ny direktør fra nytår

Mads Klæstrup Kristensen har været både indsamlingschef og siden kommunikationschef for Folkekirkens Nødhjælp.
Danskere har tegnet mere end 40.000 fadderskaber hos SOS Børnebyerne, der fra nytår får Mads Klæstrup Kristensen som ny direktør.
Danskere har tegnet mere end 40.000 fadderskaber hos SOS Børnebyerne, der fra nytår får Mads Klæstrup Kristensen som ny direktør. Foto: Jens Honore/free

I ni år har Mads Klæstrup Kristensen stået i spidsen for kommunikationen hos Folkekirkens Nødhjælp, men fra årsskiftet indtager han direktørstolen hos SOS Børnebyerne.

Det oplyser SOS Børnebyerne i en pressemeddelelse.

- Opgaven med at forene de mange krav, som en international børneorganisation som SOS Børnebyerne står over for, er både vigtig og udfordrende og en drømmeopgave for mig, siger Mads Klæstrup Kristensen.

- Der sker utroligt meget både i verden og inden for Danmarks grænser, som kræver, at en organisation som SOS Børnebyerne er både veldrevet og omstillingsparat.

SOS Børnebyerne arbejder i over 130 lande for at hjælpe udsatte og forældreløse børn. Danskerne har tegnet over 40.000 SOS-fadderskaber.

- SOS Børnebyerne har allerede i dag en imponerende stor folkelig opbakning med mange faddere og frivillige gode partnere, siger Mads Klæstrup Kristensen.

Han afløser Paula Guillet de Monthoux, ny generalsekretær hos World Childhood Foundation.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.