Søren Gade: Jeg er ikke skuffet

Kredsformand er ikke i tvivl om, at Søren Gade (V) havde forventet en ministerpost fra Løkke. Men selv afviser Søren Gade (V), at han skulle være skuffet.
Mange havde forventet en ministerpost til Søren Gade (V).
Mange havde forventet en ministerpost til Søren Gade (V). Foto:Henning Bagger/Scanpix7Arkiv

Søren Gade (V) blev forbigået, da Lars Løkke Rasmussen (V) uddelte ministerposter. Der var ellers en vis forventning om, at den tidligere forsvarsminister var garanteret en ministerpost i Lars Løkke Rasmussens nye regering.

Formand for Venstres Aalborg Vest kreds, hvor Søren Gade er opstillet, Svend Erik Jensen, er heller ikke i tvivl om, at Søren Gade er skuffet, skriver Altinget.

- Han er skuffet. Søren havde givetvist forventet at blive minister. Det har han ikke lagt skjul på, siger Svend Erik Jensen, der selv talte med Gade søndag, til Altinget.

Svend Erik Jensen kender ikke grunden til, at der ikke faldt en ministerpost af til Søren Gaden, men udtrykker selv forbavselse og skuffelse i forhold til de 29.000 vælgeres, der har stemt på ham i forventning om, at han kunne blive minister.

Søren Gade afviser

Søren Gade bekræfter over for DR mandag, at han ikke er blevet tilbudt en ministerpost.

Selv afviser han dog, at han skulle være skuffet over, at Lars Løkke Rasmussen ikke har tilbudt ham en ministerpost. Han er derimod glad for, at Løkke har peget på ham som ny gruppe formand.

Han blev officielt udnævnt som Venstres nye gruppeformand mandag eftermiddag.

På spørgsmålet om han er skuffet over ikke at være tilbudt en ministerpost, svarer Gade til DR:

- Nej, for så kunne jeg have sagt nej til at være gruppeformand. Jeg har været minister i seks år, og der er ikke nogle, der går ind i politik uden at have drømmen om at være minister, men det var her, Lars gerne så mig, og så kandiderer jeg naturligvis til posten.

 

 


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.