Småpiger lokket med slik af 'Lotto-mand'

I Ringsted blev to piger onsdag antastet af en mand, som politiet nu leder efter. De vil også gerne i kontakt med den mand, som efterfølgende kom til.
De to piger på ni og 1+0 år mødte en skummel mand på vej hjem fra skole.
De to piger på ni og 1+0 år mødte en skummel mand på vej hjem fra skole. Scanpix - modelfoto

To piger på ni og 10 år fra Ringsted blev onsdag udsat for en ubehagelig oplevelse, da en mand kontaktede dem og hævede, at han havde vundet i Lotto og derfor ville købe slik til dem.

Det skriver Lokalavisen.dk.

Pigerne kom ved 13-30-tiden gående på Køgevej i Ringsted mod den ene piges bopæl, da en mand henvendte sig til dem. De har beskrevet ham som udenlandsk af udseende.

Manden fortalte om sin Lotto-gevinst og tilbød at gå hen og købe slik med dem. Pigerne afslog, og da manden igen tilbød at købe slik med dem, stak de af og løb til deres SFO på en nærliggende skole.

Skolen kontaktede pigernes forældre, som så anmeldte episoden til politiet.

Da de løb væk, kom en dansk mand gående til stedet og talte kortvarrigt med 'Lotto-manden.' Politiet leder nu efter begge mænd - se beskrivelserne, som pigerne har givet af dem, i boksen til venstre for artiklen.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Sådan så de to mænd ud

 

 

A: Mand, ca. 40 år, udenlandsk af udseende, 160-170 centimeter, høj, sort glat hår, muligt skægstubbe, iført sort vatteret vinterjakke, sorte bukser, sorte sko, talte dansk – muligt med accent – og tilbød at købe slik.

 

B: Mand, ca. 25 år, dansk af udseende, ca. 170 centimeter høj, lyst hår, lyse skægstubbe som fuldskæg, iført sort strikhue og sort jakke, grå bukser, sorte sko og røg på en cigaret.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.