Skype-milliardær om dansk sangerinde: Hun var utro

Skype-milliardær Janus Friis og sangerinden Aura Dione har en omfattende sag foran sig
Ifølge BTs kilder ser sagen noget anderledes ud fra Aura Diones synspunkt
Ifølge BTs kilder ser sagen noget anderledes ud fra Aura Diones synspunkt

Bruddet mellem kendisparret Janus Friis og Aura Dione skyldes ifølge skypemilliardæren utroskab. Det skriver BT.

Janus Friis sagsøger sin tidligere forlovede sangerinden Aura Dione for en million dollars - 6.65 millioner danske kroner, skriver BT. Derudover ønsker han at få den forlovelsesring, han gav hende i 2013, tilbage. Ringen har ifølge Friis en værdi af over tre millioner danske kroner.

Janus Friis var med til at udvikle Skype, som blev solgt for 2.6 milliarder kroner i 2005. Men han og partnerenNiklas Zennström beholdt aktier i firmaet, så da firmaet blev solgt videre til Microsoft i oktober 2011, sikrede Friis sig yderligere 3.1 milliarder kroner.

Og det ser ikke ud som om, det for alvor handler om pengene for Janus Friis. I retsdokumenterne fra Los Angeles Superior Court, som BT har fået tilsendt, står blandt andet, at it-milliardæren hævder, at Aura var ham utro, mens de var sammen.

»Friis mødte Dione i 2011. De indledte relativt hurtigt et romantisk forhold, som Dione fik Friis til at tro var eksklusivt. Friis friede til Dione i slutningen af 2013. Hun sagde ja, og Friis gav hende en forlovelsesring med tanke på deres ægteskab, som han betalte 471.000 dollars for (3.144.150 danske kroner, red.). Friis gav også Dione ejendom af en betragtelig størrelse og kontanter betinget af deres ægteskab,« lyder det i det dokumentet ifølge BT.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.