Skuffet Jesper Nøddesbo: Personlig fejl koster sejren

FC Barcelonas Jesper Nøddesbo er ikke tilfreds med, at holdet søndag fik uafgjort mod KIF Kolding København.
Jesper Nøddesbo var en ærgerlig mand efter søndagens Champions League-kamp mod KIF Kolding København.
Jesper Nøddesbo var en ærgerlig mand efter søndagens Champions League-kamp mod KIF Kolding København. Foto: FLINDT PEDERSEN RASMUS/POLFOTO

FC Barcelona lignede søndag et hold, som ville tage begge point med fra udekampen mod KIF Kolding København i Champions League.

Spanierne førte næsten hele kampen igennem. Men en stor personlig fejl i kampens sidste minut gav hjemmeholdet en kontra, som udløste den udlignende scoring på straffekast til resultatet 27-27.

Det ærgrer FC Barcelonas danske stregspiller Jesper Nøddesbo voldsomt.

- Det er en individuel fejl, som gør, at de får det sidste angreb. Det må jo bare ikke ske, men det er nu engang det, som sker i sport. Vi er jo ikke robotter.

- Vores træner står endda klar med time-out-kortet i hånden, som han vil tage til allersidst i kampen. Så kaster vi i stedet for bolden ud over sidelinjen, og det må bare ikke ske, siger Jesper Nøddesbo.

Landsholdsstregen er dog ikke bleg for at rose sin tidligere klub efter dagens opgør.

- KIF er et super godt hold, det har jeg hele tiden sagt. De er et godt kollektiv, som har en opadgående formkurve, og jeg er meget imponeret.

- De kan sagtens nå langt i den her turnering. Det afhænger selvfølgelig af, hvilken lodtrækning de får. Men når de kan slå Flensburg-Handewitt med 14 mål, hvorfor skulle de så ikke kunne komme langt, siger Nøddesbo.

FC Barcelona er ligesom KIF ubesejret i dette års Champions League. Begge hold har nu syv point efter fire kampe i gruppe B.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.