Skuespillerinde: Min kæreste var for pæn

Sofia Vergara var i første omgang ikke interesseret i sin nuværende kæreste Joe Manganiello, fordi hun syntes, at han så for godt ud.
Sofia Vergara fandt kærligheden i form af Joe Manganiello, efter hun tidligere i år droppede sin eks-forlovede Nick Loeb.
Sofia Vergara fandt kærligheden i form af Joe Manganiello, efter hun tidligere i år droppede sin eks-forlovede Nick Loeb. Foto: Scott Roth/SCOTT ROTH/INVISION/AP

Det burde næsten ikke være muligt.

Men "Modern Family"-stjernen Sofia Vergara var oprindeligt ikke interesseret i sin kæreste, den amerikanske skuespiller Joe Manganiello, fordi han "så for godt ud". Det fortalte den 42-årige colombianer i et interview med Ellen DeGeneres onsdag.

- Jeg havde set ham på afstand til nogle arrangementer, og jeg syntes, at han så rigtig godt ud, men jeg var ikke interesseret i ham. Han var simpelthen for pæn, siger hun.

Den udtalelse forstår Ellen ikke, og hun spørger også helt vantro, om en mand kan være "for" pæn.

- Ja, det kan en mand sagtens. Eller det troede jeg, fortæller hun.

For det lykkedes altså Manganiello at forføre Vergara, selv om hans skønhed åbenbart var for meget. Og det er "Magic Mike"-stjernen nok glad for.

I hvert fald udtalte han sig tidligere i år om sin drømmekvinde, hvor svaret var klart.

- Sofia Vergara. Hun har det latinske look kørende for sig. Hun har bagdelen, kurverne, det smukke ansigt og det flotte hår. Hun er utrolig smuk, og så er hun meget livlig, siger han.

Se Vergaras interview med Ellen DeGeneres her: http://www.huffingtonpost.com/2014/11/12/joe-manganiello-too-handsome_n_6147826.html

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.