Sexet Hollywood-stjerne deler første billede af sin søn

Skuespillerinden Megan Fox viser for første gang sin yngste søn frem på Instagram.
Sexede Megan Fox er gift med skuespilleren Brian Austin Green, som hun har tre børn med.
Sexede Megan Fox er gift med skuespilleren Brian Austin Green, som hun har tre børn med. Foto: Hannibal Hanschke/Reuters

Fans af skuespillerinden Megan Fox har måttet vente i knap to måneder på at få første glimt af hendes søn, der kom til verden 4. august.

Men nu har sønnen, der har fået navnet Journey River Green, fået sin debut på sociale medier, skriver flere underholdningsmedier - heriblandt Hello Magazine.

Megan Fox, der er gift med "Beverly Hills 90210"-stjernen Brian Austin Green, har nemlig delt et billede af parrets lille dreng på Instagram.

På billedet ligger "Transformers"-skuespillerinden sammen med sin søn i en seng, og den knap to måneder gamle Journey har allerede styr på at få taget billeder og kigger direkte ind i kameraet.

Den 30-årige skuespillerinde har ikke selv knyttet en kommentar til billedet af sønnen, men det har hendes fans til gengæld i stor stil.

Megan Fox blev gift med den 43-årige Brian Austin Green på Hawaii i 2010. Journey River Green er parrets tredje barn sammen.

I forvejen er de forældre til sønnerne Noah Shannon på fire år og Bodhi Ransom på to. Derudover har Brian Austin Green den 14-årige søn Kassius fra et tidligere forhold.

Megan Fox' tredje graviditet kom som en stor overraskelse for mange, da hun i sommeren 2015 meldte ud, at hun ville skilles. Parret valgte dog i 2016 at afblæse skilsmissen.

Se det søde billede af Megan Fox og hendes søn her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.