Se: Pårørende raser efter fund af massegrav

Politiet i Mexico er under kraftig mistanke for at stå bag 43 studerendes forsvinden, efter en massegrav er blevet fundet i samme område.
Henter afspiller ...
/ritzau/

Utilfredse demonstranter og pårørende var på gaden i den mexicanske by Iguala mandag, efter myndighederne har bekræftet fundet af en massegrav med mindst 28 lig - en uge efter at 43 demonstrerende studerende forsvandt efter sammenstød med politiet.

Iguala ligger omkring 200 kilometer syd for hovedstaden Mexico City, og her er 29 politibetjente blevet anholdt i sagen om de mange forsvundne demonstranter, efter en studenterdemonstration udviklede sig til voldsomme sammenstød og skyderi. Mindst seks personer blev dræbt, og samtidig er 43 studerende altså meldt savnet.

Myndighederne er stadig ved at identificere ligene fra massegraven, og mandag var det endnu ikke bekræftet, om der er nogen sammenhæng mellem de forsvundne demonstranter og de fundne lig.

Den lokale politichef og to andre betjente er stadig på flugt efter den voldsomme episode, der nu efterforskes af nationalt politi. Medvirkende: Dansk tilrettelæggelse: Sune Skallerup Sørensen

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.