RYANAIR: DISCOUNT I LUFTEN

Ryanair åbner ny rute fra København

Ryanair åbner en ny rute fra København på trods af trussel fra fagbevægelsen om blokade.
Ryanair lukker nu en rute ned fra København, men bebuder samtidig en ny rute. Fotoet er fra april, da Ryanairs topchef, Michael O'Leary, i København annoncerede nye ruter.
Ryanair lukker nu en rute ned fra København, men bebuder samtidig en ny rute. Fotoet er fra april, da Ryanairs topchef, Michael O'Leary, i København annoncerede nye ruter. Foto: Iver Houmark Andersen/arkivfoto.

Selv om Ryanair har udsigt til at blive lammet i Københavns Lufthavn fra og med lørdag 18. juli, vil selskabet åbne en ny rute.

Selskabet oplyser til Avisen.dk, at man lukker ruten København-Warszawa. Kommunikationschef for Ryanair, Robin Kiely, skriver til Avisen.dk:

- Vores Warszawa-København rute ophører ved midnat tirsdag 14. juli og vil blive erstattet af en ny rute. Detaljer om den nye rute vil blive offentliggjort snarest.

Ryanair udtaler sig ikke om, hvorfor ruten til Polens hovedstad lukkes ned, så det vides ikke, om det har noget at gøre med, at Ryanair kan blive lammet af en blokade i Kastrup.

Store planer for Kastrup

Ryanair har lige nu fire ruter fra København. De går til Warszawa, London, Milano og Dublin. Selskabet har derudover i april bebudet, at man i løbet af i år vil åbne yderligere otte ruter til og fra lufthavnen i Kastrup.

Ryanair oplyste i går i en pressemeddelelse, at man trods dansk fagbevægelse fortsat regner med årligt at flyve to millioner passagerer til og fra Kastrup.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.