Royalt par stråler af babylykke

Det var glade og veludhvilede forældre, der viste sig offentligt for første gang efter fødslen af de royale tvillinger.
Fyrst Albert og fyrstinde Charlene af Monaco tilbragte i sidste uge en aften ude for første gang, siden de i december blev forældre til tvillingerne Gabriella og Jacques.
Fyrst Albert og fyrstinde Charlene af Monaco tilbragte i sidste uge en aften ude for første gang, siden de i december blev forældre til tvillingerne Gabriella og Jacques. Foto: Lionel Cironneau/AP

Titlen som nybagte forældre kan føre søvnløse nætter, småskænderier og ikke mindst glæde med sig.

Kun sidstnævnte så ud til at være tilfældet, da fyrst Albert og fyrstinde Charlene af Monaco i sidste uge deltog i deres første offentlige arrangement siden fødslen af de royale tvillinger.

Det stolte forældrepar virkede lykkeligere end nogensinde før, da de gav hinanden et kys under mindehøjtideligheden for Monacos skytsengel, Sainte Dévote. Det skriver Hello! Magazine.

Mindehøjtideligheden fandt sted kun seks uger efter fødslen, men fyrstinde Charlene så ifølge magasinet både glad og veludhvilet ud.

De royale tvillinger Gabriella Thérèse Marie og Jacques Honoré Rainie blev født den 10. december på fyrstinde Grace-hospitalet i Monaco med to minutters mellemrum. Selvom Gabriella kom først til verden, er det Jacques, der skal overtage tronen efter sin far.

Børnene er de første royale arvinger i 56 år.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.