Royal baby-betting: Det skal Kate og Wills barn hedde

Om kort tid kan det engelske kongehus føje endnu en lille prins eller prinsesse til flokken. Traditionen tro er der gang i de vilde odds på, hvad barnet skal hedde.
Om lidt bliver de forældre igen, men hvad skal barnet hedde?
Om lidt bliver de forældre igen, men hvad skal barnet hedde? Scanpix

Det er en velbevaret hemmelighed, om prins William og hertuginde Catherine - Eller Kate, som briterne kalder hende - får en lille baby-prins eller en baby-prinsesse, når hun føder om kort tid.

LÆS OGSÅ: Så mange æg må du spise om dagen

Men en ting er sikkert: Det engelske folk lader ikke en mulighed for en gang betting gå fra sig, og de spiller derfor i stor stil på, hvad barnet kommer til at hedde, skriver The Hollywood Gossip.

Det er prins William og Kates andet barn. De har i forvejen sønnen George, og nu tror et flertal på, at hun får en pige, når hun angiveligt nedkommer en gang midt i april.

LÆS OGSÅ: Nej, naboen har IKKE mere sex end jer

En svær nød at knække

Rygter har tidligere forlydt, at hertuginden har kigget meget på pigetøj og derfor tror mange, at hun denne gang får en lille prinsesse.

Men intet er vidst, og sidst det kongelige par skulle være forældre, fortalte de heller ikke offentligheden noget om hverken køn eller navn.

Derfor må vi nøjes med at gætte og indtil nu er det da også pigenavne, der ligger øverst på spillesiden Betfair.

LÆS OGSÅ: Påske-snaps: Du kan stadig nå at lave en

Og hvad skal babyen så hedder? Spørger man det engelske folk, skal hun hedde Alice.

Bliver det ikke Alice, så tror en hel del også på navnet Elizabeth, Bliver det en dreng, er de mest populære for tiden Richard, James og Arthur.

Hvad gætter du mon på?

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.