Rost til skyerne: Kronprins Frederik får eksklusiv hædring

Kronprins Frederik modtog søndag Dansk Tennis Forbunds Guldnål for sin værdifulde rolle for sporten
Kronprinsen overværede DM i kørestolstennis, som i år havde 20 års jubilæum.
Kronprinsen overværede DM i kørestolstennis, som i år havde 20 års jubilæum. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Kronprinsen er protektor for Dansk Tennis Forbund, og søndag var han tilskuer ved finalerne i DM i kørestolstennis i anledning af, at der i år er 20 års jubilæum. Da vinderne af DM var fundet, blev medaljerne overrakt af kronprinsen.

Men da spændingen var udløst og medaljerne uddelt til de kvindelige og mandlige danmarksmestre i kørestolstennis, var uddelingen ikke helt forbi. Den danske kronprins modtog nemlig selv en flot anerkendelse fra Dansk Tennis Forbund i form af Guldnålen.

Den eksklusive Guldnål bliver givet til en person, som Dansk Tennis Forbund ønsker at hædre for sin helt særlige indsats for sporten. Den gives kun til personer, som tidligere har modtaget Dansk Tennis Forbunds Æresnål, og nu kan den danske kronprins bryste sig af begge hædersbeviser.

- Jeg er sikker på, at vores protektors interesse samt passion for tennis smitter af på mange andre. H.K.H. Kronprins Frederik har i en årrække støttet op om udvalgte DTF-arrangementer og dansk tennis i almindelighed, hvilket vi er dybt taknemmelige for. Af de grunde er H.K.H. Kronprins Frederik en naturlig modtager af DTF's Guldnål," sagde Henrik Klitvad, formand for Dansk Tennis Forbund, i motivationstalen ved overrækkelsen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.