Rørende fotos: Filmhelte overrasker syge børn

Chris Hemsworth og Tom Hiddleston fra "Thor"-filmene mødte virkelighedens superhelte, da de for nylig besøgte et børnehospital i Australien.
Chris Hemsworth (til venstre) og Tom Hiddleston (til højre) bragte smilene frem hos de hospitalsindlagte børn.
Chris Hemsworth (til venstre) og Tom Hiddleston (til højre) bragte smilene frem hos de hospitalsindlagte børn. Foto: Legion-media/LEGION-MEDIA

Stylet som deres roller i "Thor"-filmene troppede Chris Hemsworth og Tom Hiddleston for nylig op som henholdsvis tordenguden Thor og den udspekulerede Loke på børnehospitalet Lady Cilento Children's Hospital i den australske storby Brisbane.

35-årige Hiddleston og 33-årige Hemsworth befinder sig i øjeblikket "down under", hvor de er ved at indspille den kommende film i franchiseserien, men duoen tog en pause fra indspilningerne for at overraske de indlagte børn.

Det viser hospitalet på en række rørende billeder, som det har delt på sin officielle Instagram-profil.

- Tusind tak, Chris Hemsworth og Tom Hiddleston, for at skabe nogle superminder for vores patienter, skriver hospitalet til et storsmilende billede af de to Hollywood-helte.

Børnene fik blandt andet lov til at holde Thors hammer, give Loke et gok i nøden og ellers snakke med deres filmhelte, viser nogle af de mange fotos fra visittet.

Både Hemsworth og Hiddleston har også delt billeder fra besøget på deres respektive Instagram-profiler, og de to superstjerner var begge meget berørte efter besøget.

- Mød de virkelige superhelte i verdenen. En enorm hyldest til alle de modige børn, som er en inspiration for os alle, skrev Hemsworth efterfølgende og blev bakket op af Hiddleston.

- Uforglemmeligt at møde alle børnene, lød det den engelske skuespiller, der også har hovedrollen i Susanne Biers serie "Natportieren".

"Thor: Ragnarök" får i øvrigt dansk biografpremiere den 2. november 2017.

Se de rørende billeder her:

https://www.instagram.com/p/BJcrtMshl8I/?taken-by=ladycilentochildrenshospital

https://www.instagram.com/p/BJdy1MGjVmE/?taken-by=chrishemsworth

https://www.instagram.com/p/BJeRT2JAKbO/?taken-by=twhiddleston

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.