Rockband i sorg over eksguitarists død

Den tidligere guitarist i bandet 3 Doors Down, Matt Roberts, er fundet død i en alder af 38 år.
3 Doors Down blev etableret i 1996. Her ses de i 2001.
3 Doors Down blev etableret i 1996. Her ses de i 2001. Foto: Jim Cooper/AP

Den amerikanske rockguitarist Matt Roberts, der tidligere var en del af bandet 3 Doors Down, er fundet død i en alder af 38 år.

Musikeren blev fundet af en lokal i en hotelgang i Wisconsin, men da politiet nåede frem, havde han allerede udåndet for sidste gang, skriver amerikanske CNN.

Medlemmerne af bandet 3 Doors Down, som Matt Roberts var med til at grundlægge, har også fået den tragiske nyhed, og de udtrykker deres store sorg på de sociale medier.

- Ord kan ikke beskrive vores sorg, når vi hører om tabet af vores bror, Matt. Han var en virkelig talentfuld artist og en god ven. Hans minde vil leve videre gennem de sange, vi har skabt. Han vil blive meget savnet, skriver bandet på deres officielle Facebook-profil.

Ifølge politiet at der ikke er nogen tegn på skader, og dødsårsagen er endnu ikke kendt. CNN har fået fat i musikerens far, Darrell Roberts, der fortæller, at Matt Roberts har haft det svært.

- Jeg ved, at han var afhængig af medicin. Han led af angst. Det er skørt som performer. Han har aldrig kunnet lide store menneskemængder eller steder, han ikke kendte som barn, og det var hans måde at håndtere det på, siger Darell Roberts til CNN.

Faren fortæller, at guitaristen var i Wisconsin for at spille til velgørenhedskoncerten "Rockin' for Heroes" på en lokal restaurant.

Matt Robert meddelte i 2012, at han forlod 3 Doors Down i 2012 for at fokusere på sit helbred.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.